Podatki

Krajevna skupnost
SLOVENSKI JAVORNIK - KOROŠKA BELA

Cesta Borisa Kidriča 37c
SI 4270 Jesenice

Tel/Fax: +386 (0) 4 586 6150
E-naslov: info@ks-sjkb.si
Web: www.ks-sjkb.si

Uradne ure: 2. in 4. sreda v mesecu od 8. do 12. ure in od 14. do 17. ure
torek in četrtek od 8. do 14. ure.

Lokacija:

Navodila za oddajo komentarjev in pobud

Spoštovani krajani KS Javornik - Koroška Bela in ostali obiskovalci, na tem mestu imate možnost izpostaviti svoje predloge in videnja, kot tudi kritike in komentarje ostalih pobud. Lahko tudi ocenite pomembnost posamezne pobude. Skratka, tukaj lahko opozorite na določene probleme tudi vse ostale prebivalce naše KS.

Da bi lahko oddali pobudo, se morate na portal najprej registrirati. To storite s klikom na povezavo ''REGISTRACIJA'' povsem spodaj desno. Vpišite potrebne podatke ter si izberite uporabniško ime in geslo, s katerim se boste na portal lahko prijavili tudi kasneje (klik na povezavo ''PRIJAVA''). Takoj po uspešni registraciji boste potrditev prejeli tudi na vpisani e-naslov.

Oddaja pobude in komentiranje novic

Oddaja pobude je sila enostavna. Po prijavi na portal se vam bo na strani SPLETNA PISARNA > POBUDE KRAJANOV pojavila povezava VNOS OBJAVE. Kliknete ter na vrhu vnesete naslov, pod besedilo v urejevalnik pa vaš tekst, ki ga želite objaviti. Spodaj imate možnost prikaz vsake objave tudi časovno omejiti. S klikom na povezavo ''POSODOBI'' boste objavo samo shranili med ''MOJE OBJAVE'' in jo kasneje lahko še dopolnite oz. popravite. Če pa ste z napisanim zadovoljni, kliknite na povezavo ''OBJAVI''. Preden se bo objava pojavila na spletni strani, bo napisano prejel in preveril še urednik portala, vi pa boste o odobritvi obveščeni preko vašega e-naslova.

Vse objave oz. pobude na spletni strani imate možnost tudi komentirati in oceniti pomembnost. To storite tako, da pri pregledu posamezne objave, pod OCENI NOVICO, kliknete v ustrezno polje od 1 – 5 (1 – manj pomembno, 5 – zelo pomembno). V polju spodaj pa napišite komentar oz. pripombe na dotično objavo. Če želite biti o nadaljni razpravi (komentarjih) o tej temi obveščeni preko e-pošte, to potrdite s klikom povsem spodaj.

Vsem skupaj želimo uspešno uporabo našega portala.

Copyright © 2020 KS Sl.Javornik-Kor.Bela / Matičk webdesign
Greytness by Adammer