Spremljajte naše nasvete

Za hrano je strošek energije za vsako gospodinjstvo verjetno po velikosti drugi največji. Ker velja, da največ privarčujemo tam, kjer največ zapravimo, je razumljivo, da moramo stroškom za energijo posvetiti posebno pozornost. 

Iz tega razloga smo se odločili, da z energetskimi nasveti pri zmanjšanju stroškov nekaj skušamo prispevati tudi na spletnih straneh KS Slovenski Javornik – Koroška Bela.

Sponzorji energetskih nasvetov:

Ecop Agent d.o.o.
Plinstal d.d.
Eltec-Petrol d.o.o.
TA-Regulator d.o.o.
Dom-Gradnje, Šaban Kusur s.p.
Fasaderstvo Beso, d.o.o.
Dominvest d.o.o.

Energetski nasveti

09

Nasvet ogrevajmo takrat, kadar je potrebno je na las podoben prvemu nasvetu, ki govori o ogrevanju tam, kjer je potrebno. Tudi čas je podobna kategorija, saj če v nekem trenutku (času) nismo v prostoru, ga pač ne bomo ogrevali. Ta ukrep nas načelno nič ne stane: zapiranje/odpiranje ventilov.

Imamo pa ta problem lahko rešen tudi z ustrezno avtomatiko, ki sama uravnava dobavo toplote v določenem obdobju. Če te avtomatike naš ogrevalni sistem nima, bomo ukrepali podobno kot v prvem primeru. Tisti, ki to znajo, nam bodo sprojektirali in izvedli to, kar potrebujemo. Je pa to seveda že ukrep, ki ga štejemo med finančno zahtevne ukrepe.

  Možnosti: Pošlji | Preglej | Komentarji (0) RSS comment feed

Komentarji

Trenutno ni komentarjev. Bodite prvi !

Pošlji komentar

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo sporočilo.
Copyright © 2021 KS Sl.Javornik-Kor.Bela / Matičk webdesign
Greytness by Adammer