Spremljajte naše nasvete

Za hrano je strošek energije za vsako gospodinjstvo verjetno po velikosti drugi največji. Ker velja, da največ privarčujemo tam, kjer največ zapravimo, je razumljivo, da moramo stroškom za energijo posvetiti posebno pozornost. 

Iz tega razloga smo se odločili, da z energetskimi nasveti pri zmanjšanju stroškov nekaj skušamo prispevati tudi na spletnih straneh KS Slovenski Javornik – Koroška Bela.

Sponzorji energetskih nasvetov:

Ecop Agent d.o.o.
Plinstal d.d.
Eltec-Petrol d.o.o.
TA-Regulator d.o.o.
Dom-Gradnje, Šaban Kusur s.p.
Fasaderstvo Beso, d.o.o.
Dominvest d.o.o.

Energetski nasveti

09

Zanimivost vse zgodbe o varčevanju z energijo je v tem, da imamo na razpolago resnično veliko ukrepov. Lotiti se jih moramo s pametjo in po svojih zmožnostih in rezultati ne bodo izostali.

Lotiti se varčevalnih ukrepov s pametjo in po svojih finančnih zmožnostih ne pomeni nič drugega kot to, da ukrepe, ki jih poznamo, razvrstimo po višini stroška. Tako so najprej na vrsti ukrepi, ki ne stanejo nič, nazadnje pa najdražji ukrepi (npr. toplotna izolacija objekta). Dejstvo, da sicer najdražji ukrepi prinesejo največ, nas ne sme motiti. Narediti moramo svoj plan in ga izvesti.

Seveda v vsej zgodbi niste sami. Pomagali bomo mi na spletnih straneh KS, nasvete za varčevalne ukrepe pa lahko poiščete tudi na spletnih straneh državne svetovalne službe. Seveda so tu tudi podjetja, ki se ukvarjajo z inženiringom na tem področju. Ponudba je tudi tu izredno široka, za začetek si oglejte strani naših partnerjev:
http://www.ecopagent.si,
http://www.plinstal.si in
http://www.eltec-petrol.si

  Možnosti: Pošlji | Preglej | Komentarji (0) RSS comment feed

Komentarji

Trenutno ni komentarjev. Bodite prvi !

Pošlji komentar

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo sporočilo.
Copyright © 2020 KS Sl.Javornik-Kor.Bela / Matičk webdesign
Greytness by Adammer