Zapisniki prvih treh sej Sveta KS v letu 2019 > Krajevna skupnost Slovenski Javornik - Koroška Bela

Podatki

Krajevna skupnost
SLOVENSKI JAVORNIK - KOROŠKA BELA

Cesta Borisa Kidriča 37c
SI 4270 Jesenice

Tel/Fax: +386 (0) 4 586 6150
E-naslov: info@ks-sjkb.si
Web: www.ks-sjkb.si

Uradne ure: 2. in 4. sreda v mesecu od 8. do 12. ure in od 14. do 17. ure
torek in četrtek od 8. do 14. ure.

Lokacija:

Zgodovina kraja

Najdaljšo zgodovino v naši KS imata vsekakor Koroška Bela in Potoki. Na najstarejše čase, ki jih danes imenujemo kar po materialih, iz katerih je takrat človek izdeloval orodja in orožja (kamena, bakrena in bronasta, ter železna doba), spominjajo nekateri predmeti...

Energetski nasveti

SIJ ACRONI - Informacije za krajane


SREČANJE Z LOKALNO SKUPNOSTJO

Na srečanju družbe SIJ Acroni z lokalno skupnostjo, ki je potekalo v mesecu maju 2021, smo krajanom predstavili srednjeročne načrte na področju Belškega polja, potek urejanja območja PTO (Odlagališče Javornik), potek projekta izgradnje nove cestne povezave do obrata Predelava debele pločevine ter različna sodelovanja z lokalno skupnostjo. 

Ogled celotnega obvestila (pdf) >

UREJANJE PROBLEMATIKE IZREDNIH IZPUSTOV PRAŠNIH DELCEV

Najbližji sokrajani Acronija ste pred časom opozorili, da so se pojavile občasne emisije prašnih delcev. S strani družbe SIJ Acroni smo v zvezi s problematiko izrednih izpustov prašnih delcev dobili pojasnila in informacijo o ukrepih, ki se že izvajajo ter načrtovanem ukrepu v prihodnje. Več informacij si prosimo preberite v priloženem dokumentu.

SIJ Acroni - Urejanje problematike izrednih izpustov prašnih delcev (pdf) >Ste vedeli, da v Jeklarni obstaja možnost eksplozije ? Da je ob izrednih dogodkih mogoč izpust prašnih delcev ter povečanje hrupa ? Ste vedeli, da je nam krajanom na voljo posebna kontaktna številka, kamor lahko sporočamo povečanje hrupa ?  
V priloženem dokumentu si prosimo poglejte pomembne informacije, povezane s proizvodnjo jekla v podjetju Acroni. 

SIJ Acroni - Informacije za krajane (pdf) >

Aktualna obvestila in novice

24
Spoštovani,

v prilogi si lahko pogledate zapisnike prve, konstitutivne seje ter 2. in 3. seje Sveta Krajevne skupnosti Slovenski Javornik – Koroška Bela, ki so potekale v sejni sobi Krajevne skupnosti, Cesta Borisa Kidriča 37/c.

Zapisnik 1. konstitutivne seje (pdf) >

Zapisnik 2. seje (pdf) >

Zapisnik 3. seje (pdf) >

Kategorija objav: Zapisniki KS
  Možnosti: Pošlji | Preglej | Komentarji (0) RSS comment feed

Komentarji

Trenutno ni komentarjev. Bodite prvi !

Pošlji komentar

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo sporočilo.

KS Slovenski Javornik - Koroška Bela

Dobrodošli na spletnem portalu krajevne skupnosti Slovenski Javornik - Koroška Bela. Upamo, da boste našli vse željene informacije, v nasprotnem nas prosimo pokličite, nam pošljite e-pošto ali pa nam pošljite sporočilo preko kontaktnega modula.

V našo krajevno skupnost spadajo naselja: Koroška bela, Slovenski Javornik, Javorniški Rovt, Potoki, Podkočna, Trebež in del Tomšičeve. Kraji ležijo na sončni strani Karavank na območju, kjer se Radovljiška ravnina, ki ji večkrat rečemo kar „Dežela“, zoži v Gornjesavsko dolino.
Copyright © 2021 KS Sl.Javornik-Kor.Bela / Matičk webdesign
Greytness by Adammer